Föönikampaus

30.8.2019

Föönikampaus

Eilen teimme ekaa kertaa föönikampauksen harjoitus päähän. Teoriassa se oli todella helpon oloinen, mutta kun sitä lähdettiin tekemään, oli se vähän hankalaa. Pyöröharja jäi kokoaika kiinni tukkaan. Etuhiukset oli vähän hankala saada föönattua, ilman että ne lentelivät minne sattuu. Mutta siitä selvittiin, ja kerkesin kokeilemaan sitä kahteen harjoitus päähän.

Tänään oli mallipäivä föönikampaukseen. Alkuun jännitti ja hikoilutti aika paljon, mutta kun vauhtiin päästiin niin jännitys hälveni. Mallina minulla oli oma äitini.

Vaiheet:

Ensin kirjoitimme kaavakkeeseen suunnitelman kampauksesta. Pestiin hiukset, laitettiin muotoilutuotetta. Jaettiin hiukset osiin ja alettiin föönaamaan. Niskaan ja sivuille tein alijännitteistä harjausta pyöröharjalla. Taakse tein normaalijännitteistä ja kruunualueelle tein ylijännitteistä. Jaoin osiot kahteen eri osioon, jotta saisin paremmin föönattua. Hius oli meinaan aika paksua ja se vain takkuuntui helposti. Kun pää oli kauttaaltaan föönattu, tupeerasin päällimmäiset hiukset tuomaan juureen vähän enemmän tukea ja kohotusta. Lopuksi harjasin hiuksen sileäksi ja viimeistelin lakalla. Malli oli tyytyväinen tulokseen, niin myös minä ja opettaja.

Tuotteet joita käytin:
Shampoo: Goldwell Dualsenses Rich Repair
Hoitoaine: Goldwell Dualsenses Ultra Volume
Muotoilutuote: Goldwell Stylesing Ultra Volume






Kommentit