Ensimmäinen koulupäivä

Ensimmäinen koulupäivä

Lompakko, kännykkä, avaimet, vihko, kansio, kalenteri, kynät, todistus,...
Sakset, puristimet, kammat, harjat, fööni, leikkuukone, veitsi,...
Ja kaksi irtopäätä!
Lapsi päiväkotiin ja menoksi!

Tälläinen oli minun Torstai 8.8. kun aloin tehdä lähtöä koululle. Reppu selkään, missä oli kampaajan välineet. Laukku olalle, jossa kaikki tärkeä omaisuus. Iso tokmannin muovipussi käteen, jossa kaksi harjoituspäätä. Pieni hiki tuli näiden kanssa kävellessä ja pieni hermostuneisuus ja jännitys lisäsivät sitä enemmän.
Onneksi sain koululta samantien lokeron itselleni, ettei tarvinnut raahata niitä takaisin kotiin.

Ensimmäinen päivä sujui hyvin. Ensin kaikki 1 vuoden aloittaneet oppilaat kokoontuivat koulun juhlasaliin, missä meidät toivotettiin tervetulleiksi, esiteltiin henkilökuntaa sekä tutorit. Sieltä lähdimme oman opettajamme mukaan kohti omia luokkatiloja. Oppilaita luokassani on minut mukaanlukien 26.
Luokassa vastuu opettajamme kertoi itsestään, teimme pienen tutustumis kierroksen oppilaista, jokainen teki itselleen wilmatunnukset, saimme monisteita tulevasta kouluvuodesta ja tutustuimme Salon hiusalan blogisivustoon. Kävimme varmaan paljon muutakin läpi, mutta ei kaikkea voi heti muistaa, niin paljon opittavaa yhdelle päivälle.
Mieleeni jäi kuitenkin vahvasti se, että tietojani ei löytynyt opettajan wilmasta, ja hän sanoi, ettei minua ole olemassa heidän koulullaan. Onneksi kaikki kuitenkin selvisi, ja olen nyt koulun tiedostoissa :D

Kun pääsin kotiin ja istuin pöydän ääreen katselemaan tarkemmin wilmaa, alamme blogisivustoa, monisteita ja mietin tätä päivää, tuli minulle vahva tunne tästä alasta. Tämä on se juttuni. Ainakin toivonmukaan.
Tästä alkaa elämäni parturi-kampaajan ammattilaiseksi.

Kommentit