Mitä kosmetiikka tuotteet tekevät?

23.4.2020

Tänään tehtävänä oli pohtia sitä, mihin kaikkeen kosmetiikkatuotteet pystyvät? Kannattaako tuotteen pakkauksen sanoihin uskoa täysin?

Kosmetiikan markkinoinnin pitää olla totuudenmukainen, eikä sillä saa johtaa kuluttajaa harhaan. Pitää kuitenkin pitää järki päässä, eikä uskoutua täysillä mainostaulujen kaunottarista joiden iho hehkuu kauniina ja virheettömänä kyseisen mainoksen tuotteen ansiosta.

Mietitään vaikka kasvo tuotteita, jotka lupaavat tehdä ihostasi kiinteän, nuorekkaan, rypyttömän ja juonteettoman. Tuote voi kyllä häivyttää ja pehmentää ryppyjen voimakasta näkyvyyttä, mutta karu fakta on se, että me kaikki vanhenemme. Meille kaikille tulee vanhetessa ryppyjä, joillekin näkyvämmin, joillekin taas vähän vähemmän. Mutta jotta ne eivät näkyisi niin selkeästi, voimme ennaltaehkäistä ja häivyttää niitä kosmetiikalla käyttämällä niitä oikein ja ajoissa. Täyteaineet ja kirurgiset toimenpiteet voivat saada enemmän aikaan, mutta ei sekään ole täysin pysyvää.

Kosmetiikalla emme saa välttämättä täydellisiä, virheettömiä tuloksia. Mutta niillä voimme nauttia ja hemmotella itseämme, saamalla saamme paranneltua näkyvyyttä. Pitää muistaa myös että kauneus ei tule vain pinnallisella keinoilla, vaan pitää muistaa hyvät elämäntavat, jotta saamme itsemme ja kehomme hehkumaan.


Kommentit