Pikakampaus & Goodie Bag

13.5.2020

Tehtävänä oli tehdä rento pikakampaus asiakkaalle. Halusin valita poikani asiakkaakseni eli teemana olisi lasten syntymäpäivä juhlat.
Pojallani on sivut lyhyet ja päälaella on pitkää hiusta. Kostutin ensin hiukset ja harjasin kammalla taakse päin. Otin pienen pisaran M Room:in Pure Gold Supreme Geeliä ja hieroin sitä käsiini. Aloin haromaan hiuksia taaksepäin, huolittelemattomasti, jotta saisin hiuksista rennon ilmavan. Kun hiukset oli harottu siististi, lisäsin pienen määrän lakkaa, jotta hiukset pysyvät rajummatkin menot lapsien juhlissa ja pysyvät poissa silmiltä. Lakkana käytin Schwarzkopfin Osis+ sarjan hiuslakkaa.

Nyt rokkaamaan!







Goodie Bag

Koska teemana on lasten synttärijuhlat, sisältää Goodie Bag sopivia tuotteita lapsille.

1. Ultekram Children Shampoo - Lasten shampoo sisältää kehä- ja magnoliankuoriuutetta, aloe veraa sekä glysiriiniä. Aineosat pesevät hellävaraisesti ja kosteuttavat hiuspohjaa. Tuote on luomu ja vegaaninen.
2. Ultekram Children Spray Conditioner - Lasten hiustenhoitosuihkeen kehäkukkauute helpottaa hiusten selvittämistä, estää takkuuntumista ja pitää hiukset sileinä. Sopii kaikille hiustyypeille.
3. Sante hiusgeeli - Luonnollista tukea ja pitoa antava hiusgeeli tuo tyyliä ja helppoutta muotoiluun ja viimeistelyyn. Tämä tuote poistaa sähköisyyttä. Miedon ja miellyttävän tuoksuinen ja hellävarainen päivittäisessä käytössä. Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. Vegaaninen.
4. Smiffys Glitteri Spray - Hienojakoinen glitterspray. Tuo hiukseen kimallusta. Suihkuta 20 cm etäisyydeltä. Suojaa vaatteet ennen suihkuttamista.


Urtekram Calendula Shampoo for Kids - Ecco Verde Online Shop
1. Ultekram Child Shampoo

Shampoo lapsille
2. Ultekram Spray Conditioner

Hiusgeeli
3. Sante hiusgeeli

Hius- ja ihovärit - Karnevaalikauppa Aprilli verkkokauppa
4. Smiffys GlitterSpray

Kommentit