Balmain Paris

8.5.2020

Mikä on Balmain Paris?

Balmain Paris on hiustuote sarja, jonka on perustanut ranskalainen Pierre Balmain. Vuonna 1945 Pierren intohimo muotia kohtaan inspiroi hänet tuottamaan ensimmäisen vaatekokoelmansa muotitalossa. Pierre lanseerasi vuonna 1949 ensimmäisen hajuvetensä, josta tuli heti suuri menestys. Tämän jälkeen merkki on vuosien varrella kasvanut yhdeksi maailman suurimmista muotitaloista, jonka rinnalle Balmain Hair Couture on luonut kokoelman hiustuotteita, joiden salaisuus perustuu muotinäytösten kulissien takana jaettuihin hiussalaisuuksiin ja muodin uusimpiin trendeihin.

Balmainin hiustuotteisiin kuuluvat kaikki hiusten puhdistamiseen, hoitoon ja muotoilemiseen tarvittavat tuotteet. Balmain hoitotuotteiden yleelliset ainesosat, kuten arganöjy ja silkkiproteiini saavat hiukset loistamaan terveinä ja kauniina. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kehitetty pitkien testauksien tuloksena. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Tampereen keskustan kupeessa, Voimakatu 2, sijaistsee kampaamo PRIME Hair and Beauty design, josta tuli Suomen ensimmäinen Balmain prestige salonki vuoden 2018 alussa.

”Teemme viimeistelyt Balmainin tuotteita käyttäen ja seuraamme Balmainin ideologiaa, missä haluamme toteuttaa asiakkaillemme muodikkaita, kauniita ja ennenkaikkea terveen näköisiä hiuksia”
- PRIME Hair and Beauty Design

Alla on linkki, mistä pääsee Primen verkkosivuille ja kuvia kauniista hiuksista ja tyylikkäästä kampaamosta voi seurata instagramista.


Instagram: @primehairandbeautydesign


Balmain Introduces a New Logo After Almost 70 Years - theFashionSpot

1. Silkkinen hiusparfyymi

Argan-öljyä sisältävä koostumus, joka antaa hiuksillesi täydellistä samettimaista, himmeää hohtoa. Sisältää silkkiproteiineja, jotka suojaavat, hoitavat ja antavat kiiltoa.
Balmain Silk Perfume on ylellinen hiusparfyymi, jonka sydäntuoksuna on muista Balmain-tuotteista tuttu ainutlaatuinen tuoksu.

Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin noin 5-10 cm:n etäisyydeltä. Silota hiukset lopuksi käsin.

Balmain Silk Perfume (200ml) | Bangerhead.fi

Sokoksesta: 23,90 euroa

2. Lämpösuoja

Ultrahieno suihke, jolla luot näkymättömän lämpösuojan suojaamaan hiuksia lämpötyökalujen käytön yhteydessä. 
Kosteutta hylkivä lämpösuoja, joka säilyttää hiusten kosteuden ja poistaa pörröisyyttä. Pehmeä ja kiiltävä lopputulos.
Käyttö: Suihkuta tuotetta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, ennen lämpökäsittelyä.
Balmain Thermal Protection Spray (200ml) | Bangerhead.fi
Sokoksesta: 28,90 euroa

3. Jätettävä hoitoaine
Täydellinen hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke kaikille hiustyypeille. Hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Sisältää UV-suojan. Tuuheuttaa, hoivaa ja kosteuttaa koko päivän ajan.
Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja harjaa hiukset. Föönaa tai anna kuivua.
Balmain Hair Balmain Leave-in Conditioning Spray -hoitosuihke 200 ...
Sokoksesta: 25,90 euroa

4. Kosteuttava shampoo
Kosteuttava ja ravitseva shampoo, joka sisältää puhdasta ekologista arganöljyä.
Soveltuu käsitellyille ja/tai värjätyille hiuksille. Lopputuloksena vahvat, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset.
Ravitseva, nuorentava, tuo esille hiusten luonnollisen kiillon ja nuorekkaan elastisuuden.
Käyttö: Hiero hiuspaohjaan ja vaahdota. Huuhtele runsaalla vedellä.
Saatavilla myös kosteuttava hoitoaine.
Balmain Paris Hair Couture Moisturizing Shampoo 300 ml | Lyko.fi
Sokoksesta: Shampoo 21,90 euroa ja hoitoaine 23,90 euroa

5. Aurinko suojasuihke
Suojaavalla UVA- ja UVB-suodattimella varustettu suihke, joka hoitaa auringolle, merelle tai kloorille altistuneita hiuksia.
Ehkäisee hiusvärin haalistumista ja keratiinivaurioita.
Pehmeät, auringonkultaamat ja kiiltävät hiukset.
Sisältää Balmainin silkkiproteiinia ja arganöljyä, hiusvärin haalistumista ehkäisevää antioksidanttista E-vitamiinia sekä B5-vitamiinia.
Käyttö: Suihkuta hiuksiin ennen aurinkoon menemistä.
Balmain Paris - Balmain Paris Sun Protection Spray - 8718969474429
Sokoksesta: 24,90 euroa

6. Yö hiusseerumi
Ylellinen hiusseerumi, intensiiviseen korjaavaan käsittelyyn yöunien aikana. Tiivistetty koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia.
Sisältää kymmenen erilaista luonnollista öljyä ja uutetta. Seerumi vähentää näkyviä hiusvaurioita sekä suojaa ja ehkäisee kaksihaaraisten muodostumista.
Käyttö: Ota pipettimen avulla muutama tippa tuotetta käsiin ja haro käsillä tuotetta pyyhekuiviin tai kuiviin latvoihin. Anna vaikuttaa yön yli. Seerumia voi laittaa myös muutaman tipan hiusnaamion sekaan.

1) Balmain Helsinki – Pretty.fi
Pretty.fi: 49,90 euroa

Balmain tuli minulle tutuksi ensimmäistä kertaa, kun Primen työntekijät Umppu ja Hanna, pitivät Salossa kampaaja koulutuksen juhlavista kampauksista. Olin siellä yhtenä hiusmallina, jolloin sain kotiini muutaman Balmainin hiustuotteen. Alla kerron niistä hieman, ja muistakin Balmainin hiustuotteista. Sain heiltä silkkinen hiusparfyymi matkakoossa, lämpösuojan ja jätettävän hoitoaineen. Kaikki nämä kolme ovat minulla käytössä ja olen niiden laatuun tyytyväinen. Silkkiparfyymi tuo latvoihin kaunista kiiltoa ja sileyttä. Itse rakastan tuoksuvaa kosmetiikkaa ja tuotteita, ja Balmainin tuotteet tuoksuvat todella tyylikkäältä ja omaan nenääni hyvältä. Tuoksu on kuitenkin aika voimakas, joten en suosittele sitä tuoksuherkille ihmisille. 

Kommentit